kancelarija@advokatmarjanovic.com
+387 49 215 621

O nama

Advokatska kancelarija Marjanović pruža usluge pravne zaštite i savjetovanja fizičkih i pravnih lica. Iskustvo, profesionalnost i posvećenost svakom klijentu i predmetu osnovni je princip poslovanja kancelarije.
Iz doba starih Latina ostala je zabilježena izreka: „Nepoznavanje zakona škodi tj. ne opravdava“, a društveni sistem u kome živimo i radimo ne prašta pravno neukim.
Samo istinski trud, mukotrpan rad i potpuna posvećenost dovode do rezultata, uvažavanja i trajanja.
Zbog toga uvijek birajte stručnost ispred svega.
advokatska-kancelarija-marjanovic-brcko-advokat-13

Oblasti rada

Advokatska kancelarija Marjanović je specijalizovana za oblasti rada kao što su: imovinsko i ugovorno pravo, naknada štete, radno pravo i radni sporovi, stvarnopravni i zemljišni sporovi, privredno pravo, krivično i prekršajno pravo.

Imovinsko i ugovorno pravo
Naknada štete
Radno pravo i radni sporovi
Stvarnopravni i zemljišnoknjižni sporovi
Privredno pravo
Krivično i prekršajno pravo

Advokatska kancelarija Marjanović je član Advokatske komore Republike Srpske. 

Advokatura u Republici Srpskoj je samostalna i nezavisna profesionalna djelatnost koja se organizuje i funkcioniše u skladu sa Zakonom o advokaturi Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske“ br. 30/07 i 59/08).

Advokatska komora Republike Srpske je nezavisna, samoupravna organizacija advokata sa obaveznim članstvom koji imaju sjedište kancelarije svih oblika organizovanja advokatske djelatnosti (advokat, zajednička advokatska kancelarija i advokatsko društvo) u Republici Srpskoj.